4 Leo Truyen en Rik Vermeiren stelden hun verzameling over de brouwerij en abdij van Westmalle voor.
Rob Vermeylen Leo Truyen en Rik Vermeiren stelden hun verzameling over de brouwerij en abdij van Westmalle voor.

‘De Nief Poerels van Westmalle’ op zoek naar hobbyisten voor vierde beurs

Het bestuur van ‘De Nief Poerels van Westmalle’ zet op 4 en 5 april zijn vierde hobbybeurs op poten. Op die gelegenheid wil de vereniging iedereen uit Oostmalle of Westmalle de kans geven om zijn passie te tonen.

Het eerste weekend van april belooft voor Malle speciaal te worden. Het bestuur van de vereniging ‘De Nief Poerels van Westmalle’ organiseert zijn vierde hobbybeurs. Daarvoor is ze nog op zoek naar Mallenaren die hun ‘liefhebberij’ willen tentoonstellen. “Dat kan gaan van creatieve hobby’s als schilderen, tekenen, keramiek... tot het verzamelen van aapjes. Ook visuele acts of muzikale optredens zijn meer dan welkom”, klinkt het. Ook verenigingen mogen hun werking komen voorstellen. De standplaatsen voor de deelnemers zijn gratis. Wie een kijkje komt nemen, kan aan democratische prijzen genieten van een drankje en pannenkoeken.

De gratis hobbybeurs vindt in samenwerking met de Gemeenschapsdienst van Malle plaats op zaterdag 4 en zondag 5 april telkens tussen 13 en 18 uur in de oude Sint-Martinuspastorij (Berckhovenstraat 11). Meer informatie bij Rob en Wis Vermeylen via 0495/21.69.59, 03/345.91.76 of rob.vermeylen@proximus.be.

4 Het bestuur van 'de Nief Poerels van Westmalle' nodigt iedereen uit Malle uit zijn passie te komen voorstellen.
Rob Vermeylen Het bestuur van 'de Nief Poerels van Westmalle' nodigt iedereen uit Malle uit zijn passie te komen voorstellen.
4 Allerlei hobbyisten zijn welkom.
Rob Vermeylen Allerlei hobbyisten zijn welkom.
4 De hobbybeurs vindt plaats tijdens het eerste weekend van april.
Rob Vermeylen De hobbybeurs vindt plaats tijdens het eerste weekend van april.

Lees meer