Waarom de boom opeens omviel, is een mysterie.
Marc De Roeck Waarom de boom opeens omviel, is een mysterie.

Grote eik valt op woning: “Oorzaak is een mysterie”

Een grote eikenboom is donderdagavond omgevallen en op het dak van een woning in de Jan Van Renesselaan in Malle terechtgekomen. De boom werd gelukkig deels opgevangen door elektriciteitskabels die over de straat hingen. Er vielen geen gewonden.

Waarom de grote boom opeens omviel, is een mysterie. De boom was gezond en er was weinig wind donderdagavond. Gelukkig voor de bewoners werd de boom deels opgevangen door de elektriciteitskabels. Enkel de takken beschadigden het dak. De brandweer zorgde donderdagavond voor de stabiliteit van het huis. Vrijdag passeerden ze opnieuw om de boom in stukken te zagen en te verwijderen. Ook netbeheerder Eandis kwam ter plaatse om de elektriciteit te herstellen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer