3 Sinterklaas komt aan in een busje van de brandweer.
Ewoud Meeusen Sinterklaas komt aan in een busje van de brandweer.

Sinterklaas bezoekt De Horizon... met brandweerwagen

Woensdagochtend hebben Sinterklaas en zijn zwarte pieten de gemeentelijke basisschool De Horizon in Westmalle bezocht. Vol ongeduld stonden de kinderen te wachten op de aankomst van de goedheiligman uit Spanje. Hij arriveerde in een brandweerwagentje: “Dat vond ik heel leuk”, vertelt Clyde (7) uit het tweede leerjaar.

De Horizon had via e-mail aangekondigd dat Sinterklaas met de helikopter zou arriveren: “Die moest echter een noodlanding maken omdat de benzine op was”, vertelt juffrouw Marina van het tweede leerjaar. Ook Clyde was verbaasd: “Ik dacht dat de Sint met vliegpiet zou aankomen.” Sinterklaas en zijn zwarte pieten werden hartelijk onthaald met tekeningen, vlaggetjes en geknutselde kroontjes. De pieten waren dankbaar daarvoor en beloonden de kinderen met snoepgoed.

3 De kinderen gaven Sinterklaas en zijn pieten een hartelijk welkom met kroontjes en vlaggetjes.
Ewoud Meeusen De kinderen gaven Sinterklaas en zijn pieten een hartelijk welkom met kroontjes en vlaggetjes.
3 Clyde (7) is dolblij met de komst van Sinterklaas.
Ewoud Meeusen Clyde (7) is dolblij met de komst van Sinterklaas.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ann Verboven

    Fantastische school! Wat hebben we kinderen weer genoten!

Lees meer