Photo News

Vlaams Belang keert zich ook tegen windmolens

Nadat eerder al de coalitie in Malle zich duidelijk uitsprak tegen het geplande windmolenproject op het grondgebied van Malle en Zoersel, doet ook Vlaams Belang in Zoersel dat. “Wij betreuren het ook dat de andere Zoerselse partijen niet wilden ingaan op onze vraag om hier op politiek vlak een open partij-overschrijdend debat over te houden”, zegt Wouter Bollansée. “Onze visie is duidelijk. Windmolens met een hoogte van 200 meter zullen het visuele zicht van onze gemeente voor goed veranderen. Er is ook de slagschaduw, het geluid en nog vele andere zaken die nefast zijn. Wij zijn als partij niet meteen tegen windmolens, maar ze moeten op de juiste plaats ingeplant worden.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jefke van zwoon

    Je kan een prachtig windmolenpark neerpoten op het huidig vliegveld te malle-lille-zoersel. Daar kan niemand tegen zijn (op een paar lawaai makers in de lucht) Waarom in een bebouwde kom,als het anders ook kan?

Lees meer