2 De gemeente Malle wil ook in de Voetbalstraat ledverlichting.
RV/Wim Vervloet De gemeente Malle wil ook in de Voetbalstraat ledverlichting.

Voetballers krijgen verlichte straat

Het gemeentebestuur heeft opdracht gegeven aan Fluvius werk te maken van de ledverlichting in de Voetbalstraat. Die maatregel zal ervoor zorgen dat de omgeving heel wat veiliger wordt voor de kinderen en jongeren die daar voor voetbaltrainingen- of matchen passeren. 

Ook de Voetbalstraat zal opgenomen worden in het plan van de Malse meerderheidspartijen om de gemeente te verledden. De voetballende kinderen en jongeren zullen binnen afzienbare tijd van lichtpunt naar lichtpunt kunnen fietsen. Volgens Vlaams Belang Malle werd het dan ook hoog tijd: “Zelf zou ik mijn kinderen daar niet door sturen. De nieuwe verlichting in de Voetbalstraat is essentieel voor de veiligheid van de jeugd”, zegt gemeenteraadslid Wim Vervloet. 

2 Zonder verlichting is de Voetbalstraat ‘s avonds erg donker.
RV/Wim Vervloet Zonder verlichting is de Voetbalstraat ‘s avonds erg donker.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer