MECHELEN Dejan Stankovski opent frituur 't Mechels Frietje in de Adegemstraat
David Legreve MECHELEN Dejan Stankovski opent frituur 't Mechels Frietje in de Adegemstraat

’t Mechels Frietje presenteert Friet Rombout

De Mechelse binnenstad is een frituur rijker. Dejan Stankovski (22) opende in de Adegemstraat ’t Mechels Frietje, met een Friet Margareta en een Friet Rombout als specialiteiten.

De uitbater droomde er al langer van om een eigen zaak te starten. Tijdens zijn laatste studentenjob in een frituur ontdekte hij wat hij echt wilde: ook friturist worden. “Van al hetgeen ik al gedaan heb, doe ik dat het liefst. Omwille van de liefde voor de friet, maar ook omwille van het contact met de klanten. Dat boeit mij.”

Het frituur moet een op en top Mechelse zaak zijn. “Ik woon al heel mijn leven hier. Dit is mijn stad. Vandaar dat ik ook een Friet Margareta en een Friet Rombout ontwikkelde: frietjes met stoofvlees- en joppiesaus, bicky-ajuintjes en een cervela of mexicano.”

Voordien was ook al een snackbar gevestigd in de Adegemstraat 114. Dejan vernieuwde alles met het oog op de opening van ’t Mechels Frietje.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer