De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio werd teruggevonden dankzij slimme camera’s.
Project Wolf (Facebook) De gestolen aanhangwagen én mobiele radiostudio werd teruggevonden dankzij slimme camera’s.

Aanhangwagen van Project Wolf teruggevonden dankzij ANPR-camera’s

De politie van Mechelen-Willebroek heeft de mobiele radiostudio van Project Wolf teruggevonden. Het kon ook een verdachte identificeren.

Afgelopen weekend werd de aanhangwagen gestolen op het Douaneplein in Mechelen. Het Mechelse jongerenmedialab diende klacht in bij de politie. Er werd een onderzoek opgestart en de politie kon de aanhangwagen, die dienst doet als mobiele radiostudio, intussen terugvinden. “Dankzij het bekijken van de ANPR-camerabeelden”, legt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. uit. De aanhangwagen zou volgens de eerste vaststellingen niet zijn beschadigd. De politie kon verder ook nog een verdachte identificeren. Het zou gaan om een man uit Aarschot. Hij werd intussen opgepakt en verhoord door de politie. Mogelijk zal hij het binnenkort mogen gaan uitleggen aan de rechter.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer