Organiatoren van Single Bells Marlina Segers en Ingrid Vools met De Wei-uitbater Kris Kuijpers
Curieus Mechelen Organiatoren van Single Bells Marlina Segers en Ingrid Vools met De Wei-uitbater Kris Kuijpers

Alleenstaanden op kerstavond opnieuw welkom op Single Bells

Curieus Mechelen breit een vervolg op Single Bells. Op kerstavond zijn alleenstaanden opnieuw welkom in café De Wei.

Single Bells werd voor het eerst georganiseerd op 24 december 2018. “Het was een groot succes. De inschrijvingen liepen razendsnel binnen en iedereen had een heel gezellige avond”, zeggen initiatiefnemers Marlina Segers en Ingrid Vools. “We maken er graag een nieuwe traditie van.”

De locatie blijft dezelfde: De Wei. “Kerstavond is een avond die draait om gezelligheid en samenkomen. Daar sluit ons concept naadloos bij aan. Onze oproep aan singles die nog geen plannen hebben op kerstavond: schrijf je in. Je leert nieuwe mensen kennen bij lekker eten en drinken in een van de tofste cafés van Mechelen.”

Inschrijven kan via curieus2800mechelen@gmail.com. De prijs voor de avond met aperitief, hoofdschotel en dessert bedraagt 40 euro .

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer