Raf Van den Heede
RV Raf Van den Heede

Christendemocraten verliezen drie oud-kopmannen op maand tijd

De Mechelse christendemocraten moeten voor de derde keer in nog geen maand tijd afscheid nemen van een van hun vroegere sterkhouders. Dit keer gaat het om Raf Van den Heede, voormalig voorzitter van CVP Mechelen.

Raf Van den Heede overleed afgelopen zondag. “Mede onder impuls van Raf groeide de wijk Brusselsesteenweg begin jaren 80 uit tot de grootste lokale partijafdeling. In 1982 werd hij verkozen tot voorzitter van CVP Mechelen. Tot lang na zijn voorzitterschap bleef Raf de loyale, altijd aanwezige CD&V-militant”, meldt CD&V Mechelen.

Verder was Van den Heede gewezen hoofdinspecteur van Kind en Gezin en medestichter van de vzw Kinderopvangdienst Mechelen. De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag plaats om 10 uur in de Sint-Jan-Berchmanskerk.

In augustus moest CD&V ook al afscheid nemen van oud-gemeenteraadslid Willy Van den Eynde en oud-voorzitter in Muizen Wilfried De Smeth.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer