3 De Jazzzolder organiseerde twee jaar geleden al eens een concert (van het Tutu Puoane Quartet) op de binnenkoer van Het Predikheren.
Jassepoes De Jazzzolder organiseerde twee jaar geleden al eens een concert (van het Tutu Puoane Quartet) op de binnenkoer van Het Predikheren.

Exclusief voor abonnees

De Zomer is van Mechelen stelt programma voor: “Kleinschalig kan ook bijzonder groots zijn”

“Een kleinschalig programma kan ook bijzonder groots zijn.” Mechelen Feest stelde woensdag enthousiast de programmatie van De Zomer is van Mechelen (DZIVM) voor. Uiteraard geen Maanrock of Parkpop, wel muziek op wieltjes, Predikheerlijke zomer, een Belpop-wandeling en klassieke muziek. “Ik ben er zeker van dat bepaalde nieuwigheden ook vaste waarden zullen worden”, zegt voorzitter Kristof Calvo.

“Een alternatief programma uitdokteren was niet evident, maar ik ben fier op het resultaat. We werken volop samen met lokale partners en muzikanten en brengen het feest tot aan de voordeur en tot in de huiskamers”, vat Calvo samen. De afgelopen dagen loste Mechelen Feest al een aantal nieuwe initiatieven zoals de vakantiestraten en de Torenconcerten.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Lees meer