Integratieorkest Poco a poco
Poco a poco Integratieorkest Poco a poco

Integratieorkest concerteert voor Rode Neuzen Dag

Het integratieorkest Poco a poco concerteert op 23 november in de Sint-Libertuskerk in Mechelen. De opbrengst gaat naar Rode Neuzen School Sint-Janshof.

Poco a poco uit Zandhoven is een orkest van tachtig muzikanten. Het doel: samen muziek maken. In samenwerking met BuSO Sint-Janshof in de Nekkerspoelstraat doen ze dat over twee weken voor het goede doel.

“Veertig leden hebben een beperking, veertig andere denken er geen te hebben”, zegt Lut Vermeulen, lid van Poco a poco en leerkracht in het Sint-Janshof. “Het is fantastisch fijn erbij te mogen spelen.”

Een toegangskaart kost 15 euro, een steunkaart 5. De tickets zijn te koop op het secretariaat van de school. Na het concert vindt een Rode Neuzenmarktje plaats.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer