Busleyden Atheneum campus Stassart doet mee aan de Week van de Vrijwilliger door de vrijwilligers van VZW De Keeting in de watten te leggen.
David Legreve Busleyden Atheneum campus Stassart doet mee aan de Week van de Vrijwilliger door de vrijwilligers van VZW De Keeting in de watten te leggen.

Leerlingen Campus Stassart leggen vrijwilligers
De Keeting in de watten

Leerlingen van het Busleyden Atheneum - Campus Stassart hebben dinsdag de vrijwilligers van armoedevereniging De Keeting in de watten gelegd. De ruim twintig bezoekers genoten eerst van een culinaire maaltijd in het restaurant, vervolgens waren ze uitgenodigd in het kapsalon om er zich een mooie haarcoupe te laten aanmeten. Ook een handenverzorging behoorde tot de mogelijkheden. Het bezoek kwam er op vraag van De Keeting, dat iets zocht om de medewerkers te belonen tijdens de Week van de Vrijwilliger. De school ging daar graag op in. “Ook in onze school worden we geconfronteerd met kansarmoede. We vinden het belangrijk om de leerlingen een sociaal bewustzijn mee te geven”, aldus Micheline Jacobs van Campus Stassart.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer