2 Medewerkers van LUNALIA deelden koekjes uit in het station van Mechelen
Marc Aerts Medewerkers van LUNALIA deelden koekjes uit in het station van Mechelen

LUNALIA trakteert pendelaars op koekjes

De medewerkers van LUNALIA, het voorjaarsfestival van Festival van Vlaanderen Mechelen, verwenden dinsdagavond de pendelaars in het station van Mechelen. Ze deelden er LUNALIA-koekjes uit, om promotie te maken voor de tweede editie van het festival dat zaterdag van start gaat.

“We werkten voor deze actie samen met Niki’s Bakery uit Mechelen, die speciaal voor ons een eigen LUNALIA-koekje maakte. Vanzelfsprekend kreeg de lekkernij de vorm van een halve maan, een knipoog naar de naam van ons festival en de bijnaam van de Maneblussers. De voorbije dagen werd dat koekje al bij de warme dranken geserveerd in een twintigtal Mechelse horecazaken”, zegt Michaela Defever van LUNALIA.

“Met de start van ons festival in zicht, mocht het nog iets meer zijn. We deelden onze LUNALIA-koekjes daarom uit in het NMBS-station, om ook de pendelaars op een fijne manier te laten kennismaken met ons programma.”

LUNALIA gaat op zaterdag 27 april van start met een groot openingsfeest ‘LUNALIA LIFT OFF’. Op verschillende historische locaties in Mechelen -de Sint-Romboutskathedraal, het Predikheren, het Hof van Busleyden, Manufactuur De Wit...- kunnen muziekliefhebbers gratis genieten van allerlei optredens uit verschillende genres. 

Het openingsconcert ‘Volle Maan Muziek’ vindt plaats in de Onze-lieve-vrouw-over-de-Dijlekerk. Daarna loopt het stadsfestival nog twee weken, met bijna dagelijks concerten tot en met 12 mei 2019. www.lunalia.be

2 Medewerkers van LUNALIA deelden koekjes uit in het station van Mechelen
Marc Aerts Medewerkers van LUNALIA deelden koekjes uit in het station van Mechelen

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer