3 Dinsdagmiddag stopte een een zwarte mercedes ter hoogte van de oefenvelden van KV Mechelen. De passagier merkte op dat zijn voertuig vuur vatte. Kort daarna ontplofte de auto en ging het in vuur op.
GOYVAERTS/GMAX Agency Dinsdagmiddag stopte een een zwarte mercedes ter hoogte van de oefenvelden van KV Mechelen. De passagier merkte op dat zijn voertuig vuur vatte. Kort daarna ontplofte de auto en ging het in vuur op.

Mercedes uitgebrand op Liersesteenweg, chauffeur raakt maar net op tijd uit wagen

De Liersesteenweg in Mechelen is dinsdagochtend omstreeks 9.45 uur een klein uurtje afgesloten geweest nadat er een wagen vuur vatte. Dat gebeurde ter hoogte van de voetbalvelden van de jeugd van KV Mechelen.

De wagen vatte vuur tijdens het rijden. Het ging om een Mercedes. De chauffeur kon zijn wagen aan de kant zetten en raakte tijdig uit de wagen. Hij liep geen verwondingen op. Brandweerzone Rivierenland werd erbij gehaald en vatte bij aankomst de bluswerken aan, terwijl de lokale politie van Mechelen-Willebroek de straat afsloot voor het verkeer. “Bij onze aankomst ging het om een uitslaande brand. We hebben het voertuig geblust door middel van water en schuim”, klinkt het bij brandweeradjudant Eric Van Campenhout. 

3 De Mercedes brandde volledig uit.
Tim Van der Zeypen De Mercedes brandde volledig uit.
3 De Mercedes brandde volledig uit.
Tim Van der Zeypen De Mercedes brandde volledig uit.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, maar kon het voertuig niet meer redden. Dat brandde volledig uit. Na de bluswerken kon het uitgebrande voertuig worden getakeld. De Liersesteenweg werd tijdens de takeling opnieuw gedeeltelijk opengesteld voor het verkeer. Vermoedelijk ligt een kortsluiting aan de oorzaak van de brand. Omstreeks 10.45 uur werd de rijbaan volledig vrijgegeven in beide richtingen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • geert vlietinck

    Wat is dat toch met al die wagens die in de fik vliegen gisteren een Porsche enkele dagen voordien BMW X 3 problemen met start/stop systeem nu Mercedes.

  • Roger Brouwers

    Is niet meer wat het geweest is.Onlangs splinternieuwe Mercedes op autostrade valt compleet stil.Software probleem.Iden Bmw met 100 km op teller.Software naar de kl.ten.Volgende auto zal een Trabant zijn.

Lees meer