Tim Van der Zeypen

Politie pakt verdacht viertal op

De lokale politiezone Mechelen-Willebroek heeft vier mannen opgepakt. Ze worden verdacht van winkeldiefstallen.

“Omstreeks 14 uur merkten we een voertuig met Poolse nummerplaten op”, vertelt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. De politie ging over tot observaties en zag hoe twee inzittenden het voertuig verlieten. Dat gebeurde volgens de politie zowel in de Nekkerspoelstraat als in de Boerenkrijgstraat. “Even later gingen we over tot de arrestatie”, legt de politiewoordvoerder verder uit. “De vier hadden een onsamenhangend verhaal voor hun aanwezigheid in de regio. Hierop werd beslist om de mannen mee te nemen naar het politiekantoor.”

Winkeldiefstallen

Het gaat om mannen tussen 22 en 42 jaar oud uit Georgië. De bestuurder van het voertuig is bij de politiediensten gekend voor eerder gepleegde feiten. In hun voertuig werden er ook goederen aangetroffen, die mogelijk gestolen waren. “Het ging om drank, voedingswaren en toiletartikelen. De spullen werden in beslag genomen.” Na hun verhoor in het politiekantoor werden de vier ter beschikking gesteld van het parket. Ook de Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel werd ingelicht. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erik Van Aken

    Goed gewerkt

Lees meer