Thomas Opdenacker (Managing Partner YES Events) en Cani Nas (Verantwoordelijke Steungezinnen van De Lage Drempel)
YES Events Thomas Opdenacker (Managing Partner YES Events) en Cani Nas (Verantwoordelijke Steungezinnen van De Lage Drempel)

YES Events laat honderd kinderen gratis op kamp gaan

YES Events-oprichter Thomas Opdenacker heeft een bon ter waarde van tien kampen overhandigd aan De Lage Drempel in Mechelen. De armoedevereniging zal deze verdelen onder kansarme gezinnen. “Een kamp kost al snel 125 euro en dat is voor kansarme gezinnen onbetaalbaar. Om kinderen uit die gezinnen ook een kans te geven, riepen we in 2014 Young Charity in het leven. Met het project kunnen we dit jaar in totaal honderd kinderen gratis een kamp laten beleven”, zegt Opdenacker. De Mechelse vzw organiseert dit jaar kampen op 22 locaties, vooral in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant, voor een 4.000-tal kinderen. In elke gemeente waar een kamp plaatsvindt, worden gratis kampen verdeeld. Meer info op www.yes-events.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer