Een simulatiebeeld van hoe Pas, tussen kruispunt Zonneke en Dr.-Sanodreef, er in de toekomst zal uitzien.
RV Een simulatiebeeld van hoe Pas, tussen kruispunt Zonneke en Dr.-Sanodreef, er in de toekomst zal uitzien.

Heraanleg van Pas tussen kruispunt Zonneke en Dokter Sanodreef gaat van start: werkzaamheden eind dit jaar afgerond

Vanaf maandagochtend 3 augustus gaat de tweede fase van de werken op Pas in Geel in. Dat betekent dat het gedeelte tussen kruispunt Zonneke en het kruispunt met Dokter Sanodreef wordt heraangelegd.

Drie van de vier armen van kruispunt Zonneke - aan Pas, Stelenseweg en Waterstraat - werden begin juli al weer opengesteld voor het verkeer. Aan de vierde arm, van Pas richting Antwerpseweg, wordt vanaf maandag gewerkt tot en met het kruispunt met Dokter Sanodreef. De werken zullen vermoedelijk nog tot het einde van dit jaar duren.

Parkeerverbod

De afbraakwerken aan de weg starten normaal maandagochtend al vanaf zes uur ‘s morgens. Vanaf zondagavond 2 augustus geldt er daarom vanaf 20 uur een parkeerverbod in het deel van Pas tussen kruispunt Zonneke en Dokter Sanodreef.

“Tijdens de werkuren is de straat afgesloten voor het plaatselijk verkeer. Er wordt steeds geprobeerd de woning maximaal bereikbaar te houden, maar tijdens bepaalde fases van de werken zal dit niet kunnen. De wagen moet dan buiten de werfzone geparkeerd worden”, klinkt het bij de stad.

Lees meer