4 Eén van de projecten die Baobab Real Estate gerealiseerd heeft
Baobab Eén van de projecten die Baobab Real Estate gerealiseerd heeft

BINNENKIJKEN. Architecturale pareltjes in de Vlaamse Rand

Aangeboden door Baobab Real Estate

Vanuit een mooi gerenoveerd pand in hartje Brussel ontwikkelt Baobab Real Estate kwalitatief hoogstaande meergezinswoningen in kleinschalige projecten. Aankoop, ontwikkeling, bouw en verkoop: alles blijft onder één dak. Baobab Real Estate, gespecialiseerd in residentieel vastgoed, zet in op de vraag naar kwalitatieve woningen en appartementen in de driehoek Leuven - Antwerpen - Brussel. Niet alleen de doorgedreven architectuur krijgt in elk project bijzondere aandacht, maar ook de veiligheid, het wooncomfort en de keuze van de gebruikte materialen draagt deze projectontwikkelaar hoog in het vaandel.

De Vlaamse rand. Het beste van twee werelden combineren is mogelijk dankzij het aanbod in de gemeentes Strombeek-Bever en Malderen, gelegen in de provincie Vlaams-Brabant. Genieten van het groene platteland, maar toch op korte tijd in het centrum van Brussel, Leuven, Mechelen en Antwerpen staan. Enerzijds dicht bij bruisende stadskernen en anderzijds bij uw thuis kalmte en rust ervaren. Wij nemen drie architecturale pareltjes uit de portefeuille van Baobab Real Estate onder de loep.

1. Project Otto in Strombeek-Bever (Grimbergen)

4
Baobab Real Estate

Binnenkort kan je rustig wonen op het Otto de Mentockplein in Strombeek-Bever. Baobab Real Estate renoveert hier momenteel een bestaand kantoorgebouw en realiseert tien appartementen, vier luxueuze penthouses en drie kantoorruimtes. Onder het motto “leven onder de kerktoren”, biedt Baobab Real Estate u met dit project de uitstekende centrale ligging voor een nieuwe woonst.

Strombeek-Bever, deelgemeente van Grimbergen, grenst aan Brussel en ligt aan een aantal belangrijke autowegen, maar blijft een dorp met een residentieel karakter. 

2. Mahl in Londerzeel

4
Baobab Real Estate

Wilt u wakker worden in een groene omgeving? In Malderen, deelgemeente van Londerzeel, bouwt Baobab Real Estate een gloednieuw woonproject te midden van het groen. Deze gemeente dankt haar prachtige landelijke charme, aan mooie groene oasen en rustige wegen afgewisseld met akkerland, weiland, bos- en natuurgebied. Ondanks het groene karakter, heeft deze gemeente de ideale ligging, gelegen tussen Brussel en Antwerpen en bestaat er van een vlotte verbinding met de A12. 

De residentie Mahl bestaat uit verschillende types woningen, gaande van een studio, over ruime twee en drie slaapkamer appartementen, urban houses met in de leefruimte vloerverwarming en plafondhoogtes tot 5 meter en tenslotte prachtige penthouse appartementen met ruime terrassen. Dit prachtige project heeft onmiskenbaar een uitermate geslaagde architectuur.

3. Anguli in Grimbergen

4
Baobab Real Estate

Het kleinschalige woonproject Anguli is gelegen op wandelafstand van het centrum van Strombeek-Bever bij Grimbergen. De kleine residentie bestaat uit slechts vier individuele wooneenheden (dus geen mede-eigendom), waarvan alleen het laatste prachtige duplex appartement op heden nog te koop staat. Net als de andere woonunits geniet ook dit appartement, dankzij de grote raampartijen, van veel lichtinval.  Leuk weetje: vanuit het raam kan u het Atomium zien! 

Interesse in één van de woningen, als toekomstig inwoner of als investeerder? Neem gerust een kijkje op de website voor meer info en prijzen: baobabrealestate.be/nl/projecten/te-koop/ of neem contact op via info@baobabrealestate.be.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hedwig Van den Bergh

    Ik zou daar niet in willen oud worden, laat staan op bezoek gaan. Aub reportages van een doorsnee woning! Warme omgeving, geen kille!!

Lees meer