De Kyotomobiel.
RV De Kyotomobiel.

Kyotomobiel houdt zes weken halt tijdens zomervakantie

De Kyotomobiel van 3Wplus, de gemeente en de provincie Vlaams-Brabant staat deze zomer zes weken in Grimbergen. In de Kyotomobiel is het mogelijk om gratis advies in te winnen over duurzaam wonen en (ver)bouwen.

Wie concrete renovatieplannen heeft, krijgt van de ‘benovatiecoach’ begeleiding van a tot z. Voor 40 euro voert de deskundige een energieaudit van de woning uit, gevolgd door een rapport met een overzicht van de mogelijke maatregelen, de kostprijs en de terugverdientijd van de investeringen. Ook wordt mee gezocht naar aannemers, offertes worden nagekeken, en na de werkzaamheden volgt een kwaliteitscontrole. Om energie-investeringen betaalbaar te houden wordt ook alle mogelijke informatie over subsidies en groepsaankopen verstrekt.

De Kyotomobiel staat van 10 tot 19 juli op de parking in de Meerstraat in het centrum van Beigem; van 24 juli tot 2 augustus op de parking van sporthal Prinsenbos in Grimbergen; en van 7 tot 16 augustus ter hoogte van de sporthal Borgt in Borgt.

Openingstijden: woensdag van 12 tot 15.30 uur; donderdag van 15.30 tot 19 uur; en vrijdag van 12 tot 15.30 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer