2 Sam De Bruyn, Sarah Van Gysegem en Birgit Van Mol op het Rode Neuzen Lab, dat voor scholen werd georganiseerd.
Thomas Geuens Sam De Bruyn, Sarah Van Gysegem en Birgit Van Mol op het Rode Neuzen Lab, dat voor scholen werd georganiseerd.

Londerzeelse scholen nemen deel aan Rode Neuzen Dag

Met vrije basisschool Virgo De Heide, het Virgo Sapiensinstituut en de gemeentelijke Kouterschool nemen drie scholen uit groot Londerzeel volgend schooljaar deel aan de Rode Neuzen Dag. De goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius verruimt zich dit jaar, want in tegenstelling tot de voorbije jaren is de focus niet enkel op het mentale welzijn, maar ook op de fysieke en sociale weerbaarheid van jongeren.

Het hoogtepunt van de Rode Neuzen Dag vindt dan wel pas op vrijdag 29 november plaats, nu al maken scholen zich op voor hun deelname. Zo ook in basisschool Virgo De Heide. “We nemen aan deze editie deel omdat de actie zelf opengetrokken wordt naar alle kinderen”, zegt directrice Els Wauters. “We hebben voorlopig nog geen concrete plannen maar de werkgroep bereidt dit voor naar het nieuwe schooljaar toe.”

2 Het Virgo Sapiensinstituut deed vorig jaar ook al mee en kreeg niemand minder dan Sean Dhondt op bezoek.
rv Het Virgo Sapiensinstituut deed vorig jaar ook al mee en kreeg niemand minder dan Sean Dhondt op bezoek.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer