2 De laureaten, juryleden en leden van Rotary Club Meise-Bouchout.
Luc Verhoeven De laureaten, juryleden en leden van Rotary Club Meise-Bouchout.

Rotary Club steunt technisch onderwijs met TSO-trofee

Rotary Club Meise-Bouchout organiseerde zopas de zevende editie van haar TSO-Trofee (Technisch Secundair Onderwijs), in restaurant Den Boomgaard in Wolvertem. Hiermee hoopt de club binnen de regio bij te dragen tot de opwaardering van technische studierichtingen, die vaak onterecht ondergewaardeerd worden.

Tien technische scholen uit de regio (Merchtem, Londerzeel, Vilvoorde, Asse, Opwijk en Kapelle-op-den-Bos) namen deel aan deze wedstrijd, waarbij laatstejaarsstudenten hun eindproef aan een onafhankelijke professionele jury mochten voorstellen. Het TSO-prijzenbudget bedroeg 7.500 euro.

De winnaars voor de harde sector waren Robin De Smet van de Sint Martinusscholen TSO-BSO Asse met zijn ‘Verkeersveilige Helm’. Voor de zachte sector waren Arne Buys, Lara el Atrach en Laurens Vanspeybrouck van Sint Donatus in Merchtem de laureaten met hun mini-onderneming ‘Koekendoos’.

2 De laureaten, juryleden en leden van Rotary Club Meise-Bouchout.
Luc Verhoeven De laureaten, juryleden en leden van Rotary Club Meise-Bouchout.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer