Het voertuig ging door de vangrail.
Dieter Nijs Het voertuig ging door de vangrail.

Twintiger overleeft klap tegen vangrail A12 niet

Op de A12 in Meise heeft zich zondagochtend in de richting van Brussel kort na 10 uur een dodelijk ongeval voorgedaan. Een autobestuurder verloor er de controle over het stuur en belandde met zijn voertuig in de vangrail. De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk wateroverlast.

De man, die alleen zat in het voertuig, stierf ter plaatse. Het gaat om een 23-jarige man uit Antwerpen. “Het voertuig is beginnen slippen en is door de vangrail gegaan”, zo zegt Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde. “De bestuurder is daarbij overleden. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval. We hebben verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd om de zaak te onderzoeken. Uit de eerste conclusie zou blijken dat de oorzaak wateroverlast is.”

Door het ongeval was een deel van de A12 afgesloten. Ook het parkeerterrein in Meise ging even dicht.

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michel Van Robbroeck

    Innige deelneming aan de familie. Spijtig dat dit weeral moest gebeuren. Minister Weyts komt altijd graag in beeld op zondag. Waar zat hij nu?

  • Eduard Maes

    Erg voor deze kerel en voor de familie. Maar op dat punt is maakt de A12 een lichte bocht en als het dan heftig regent, is het wel aangewezen zijn snelheid aan te passen. Gelukkig zijn er geen andere wagens bij betrokken

Lees meer