CEO Alain De Laet
Brouwerij Huyghe CEO Alain De Laet

Drie zilveren medailles voor bieren Huyghe

Brouwerij Huyghe uit Melle won de afgelopen weken drie zilveren medailles met Averbode abdijbier en haar Delirium Tremens op de London Beer Competition (2x zilver) en op de Concours International de Lyon.

De London Beer Competition was slechts aan haar tweede editie toe, maar heeft al internationale naam en faam verworven met deelnemers uit 33 landen. Zelfs Taiwan en Turkije deden een gooi naar de oppergaai. In de categorie Strong Belgian Ale won Averbode Abdijbier een zilveren medaille. Net als Delirium Tremens. En op het Concours International de Lyon wond e brouwerij twee jaar na de gouden medaille voor La Guillotine nu een zilveren medaille voor haar Averbode Abdijbier in de categorie ‘Haute Fermentation - Ale - Bitter Blond - Golden Ale.

“Elke nieuwe bekroning blijft iets om fier op te zijn. Toch leggen we de lat elke dag nog iets hoger. We streven naar topkwaliteit, niet alleen qua smaak , maar ook in de manier waarop onze bieren worden gemaakt. Ook daar streven we topkwaliteit na: we willen de groenste brouwer van België worden, tegelijk aandacht hebben voor diversiteit via maatwerk en bovendien een goede verstandhouding behouden met onze buren. We gaan dus voor goud op alle vlakken”, zegt CEO Alain De Laet van Brouwerij Huyghe.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer