Illustratiebeeld.
Photo News Illustratiebeeld.

Gemeente Melle en lokale politie organiseert infoavond diefstalpreventie

Het gemeentebestuur van Melle organiseert samen met de lokale politie Regio Rhode & Schelde een infoavond rond diefstalpreventie en preventie in het algemeen. 

“Het moet finaal de bedoeling zijn dat politie en burgers de handen in elkaar slaan om inbraken en andere onveiligheidsfenomenen te voorkomen”, klinkt het. Burgemeester Dirk De Maeseneer zal de avond inleiden, gevolgd door enkele sprekers van de lokale politie met een toelichting over de buurtinformatienetwerken en de stand van zaken rond inbraken en diefstallen in onze zone. Hierna zal korpschef Yves Asselman de politionele initiatieven die men hieromtrent neemt verder belichten en geeft hij de inwoners ten slotte ook enkele interessante tips rond inbraakpreventie mee.

Deze infoavond vindt plaats op woensdag 22 mei om 19.30 uur in de zaal van het Gildenhuis , Merelbekestraat 99 te Melle.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer