3 De Jeugdgemeenteraad trakteerde alle kinderen op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle.
Didier Verbaere De Jeugdgemeenteraad trakteerde alle kinderen op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle.

Jeugdgemeenteraad Melle trakteert op ijsjes op Buitenspeeldag

Leden van de Jeugdgemeenteraad trokken naar de speelpleintjes aan Jan De Lichte en de Koekoekstraat en de speelterreinen van Chiro Gontrode en KSA tijdens de Buitenspeeldag. Kinderen die een aantal vragen beantwoorden, werden getrakteerd op een ijsje. 

3 Sinon, Ruben, Victor en Lies van de Jeugdgemeenteraad trakteerde op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle.  Met schepen Lieselot en Hector (Jeugddienst) aan de Koekoekstraat.
Didier Verbaere Sinon, Ruben, Victor en Lies van de Jeugdgemeenteraad trakteerde op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle. Met schepen Lieselot en Hector (Jeugddienst) aan de Koekoekstraat.

“We willen weten wat de leukste speellocaties zijn, of kinderen zonder begeleiding buiten mogen spelen en welke de favoriete spelletjes zijn”, zeggen Sinon, Ruben, Victor en Lies van de Jeugdgemeenteraad. In een volgende vergadering worden de antwoorden getoetst aan een nieuw project rond avontuurlijk groen in de gemeente. Er namen vandaag zo’n. 200 kinderen deel aan de Buitenspeeldag.

3 De Jeugdgemeenteraad trakteerde op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle.
Didier Verbaere De Jeugdgemeenteraad trakteerde op ijsjes op de Buitenspeeldag in Melle.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer