Violet, Tijl en Lotte
Groen Melle Violet, Tijl en Lotte

Melle heeft drie kandidaten op groene lijsten verkiezingen

Groen Melle vaardigt drie kandidaten af voor de verkiezingen van 26 mei. Ze krijgen een plaats op de Vlaamse, Federale en Europese lijst.

 Voor het Europese parlement is Violet Oloibiri (35) vierde opvolger. Zij is doctor in de Toegepaste Milieutechnologie en moeder van twee jonge kinderen. Haar kennis wil ze inzetten voor een betere toekomst. “Drinkbaar water is een basisrecht en dat zal in de toekomst in België misschien niet meer vanzelfsprekend zijn. Als we nu geen actie ondernemen, komt de dag dat er geen water meer uit onze kranen komt dichterbij”, zegt ze. 

Gemeenteraadslid Tijl De Witte (45), dataconsulent bij de stad Gent, is zesde opvolger voor het federaal parlement en wil werk maken van zorg, ondersteuning en kansen voor mensen die het moeilijk hebben. Daarnaast wil hij zich inzetten voor de biodiversiteit in de natuur. 

Lotte Alissa Van Boxem (34) tot slot staat op de 18de plaats voor het Vlaams parlement. Ze is zelfstandig tekenaar en fotograaf. Ze zet ondernemers op foto en verzorgt raamtekeningen voor bedrijven. Midden in de economische realiteit. “Als we de duizenden wetenschappers geloven die aan de alarmbel trekken, kunnen we binnenkort niet meer ondernemen. Voor de werkende mens die dagelijks in de file staat, plant Groen een mobiliteitsbudget op maat en een taxshift waardoor veel mensen meer nettoloon overhouden.”

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mathieu Van Lancker

    Veel succes!

Lees meer