4 Kopstukken debat College Melle. Met Oost-Vlaamse kandidaten voor Vlaams, Federaal en Europees parlement.
Didier Verbaere Kopstukken debat College Melle. Met Oost-Vlaamse kandidaten voor Vlaams, Federaal en Europees parlement.

Politieke koptukken in debat op Jozefieten College Melle

Het College Paters Jozefieten in Melle nodigden maandagnamiddag de Oost-Vlaamse politieke kopstukken van alle partijen uit voor een pittig debat. De school had ook de leerlingen van de Tuinbouwschool in Melle en Instituut Mariagaard in Wetteren geïnviteerd om mee te volgen en vragen te stellen. 

Kandidaten Jan Cornnilie (sp.a/Europees Parlement), Anneleen Van Bossuyt (NV-A), Alexander De Coor (Open Vld), Stefaan Van Hecke (Groen), Adeline Blancquaert (Vlaams Belang), Vincent Van Peteghem (CD&V) en Steven De Vuyst hadden het onder meer over economie, mobiliteit, migratie en energie. Ze mochten kort hun programma voorstellen en gingen daarna twee aan twee in discussie. Als afsluiter mochten de leerlingen hen vragen stellen.

4 Politiek debat College Melle : Stefaan Van Hecke en Anneleen Van Bossuyt.
Didier Verbaere Politiek debat College Melle : Stefaan Van Hecke en Anneleen Van Bossuyt.
4 Kopstukken debat College Melle. Met Oost-Vlaamse kandidaten voor Vlaams, federaal en Europees parlement.
Didier Verbaere Kopstukken debat College Melle. Met Oost-Vlaamse kandidaten voor Vlaams, federaal en Europees parlement.
4 Politiek debat College Melle : Adeline Blancquaert (VB)  stelt het partijprogramma voor.
Didier Verbaere Politiek debat College Melle : Adeline Blancquaert (VB) stelt het partijprogramma voor.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer