4 De brandweer moest de chauffeur bevrijden uit zijn totaal verhakkelde cabine.
Kristof Pieters De brandweer moest de chauffeur bevrijden uit zijn totaal verhakkelde cabine.

Trucker zwaargewond nadat hij inrijdt op staart van file voor wegenwerken op E17

Op de E17 in Lokeren is maandagochtend een vrachtwagenchauffeur zwaargewond geraakt nadat hij inreed op een voorligger in de staart van een file. Het ongeval veroorzaakte heel wat hinder. De midden- en rechterrijstrook waren een  tijd lang versperd in de richting van Gent.

Het ongeval gebeurde rond 8 uur maandagochtend. Een Franse trucker had de file te laat opgemerkt en reed zich te pletter op een Poolse voorligger. De chauffeur zat gekneld in zijn cabine en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd met zware verwondingen afgevoerd naar het UZ Gent. 

De file stond er door de wegenwerken die momenteel aan de gang zijn op de E17 tussen Zwijnaarde en Destelbergen. Het wegdek wordt over een afstand van 8 kilometer volledig vernieuwd. Vorige week deden zich in Lokeren en Beervelde ook al twee zware verkeersongevallen voor met vrachtwagens bij de start van de werken.

4
Kristof Pieters
4
Kristof Pieters
4
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer