2 Vandalen besmeurden de wagen met verf.
RV Vandalen besmeurden de wagen met verf.

Vandalen gooien verf over wagen van bestuurslid Vlaams Belang in Melle

In de nacht van vrijdag 10 mei op zaterdag 11 mei overgoten vandalen in Melle de wagen van Hendrik De Vloed met verf. Hendrik is regionaal bestuurslid van het Vlaams Belang. Zelf is hij geen kandidaat voor de komende verkiezingen. “Zijn enige misdaad is het ophangen van raamaffiches van het Vlaams Belang”, zegt Olaf Evrard, voorzitter van de afdeling Gent-Eeklo. Er werd klacht ingediend bij de politie. 

2 Vandalen besmeurden de wagen met verf.
RV Vandalen besmeurden de wagen met verf.

Blijkbaar volstaat het niet meer voor onze politieke tegenstanders om onze tuinborden en verkiezingsaffiches te beschadigen. Nu heeft men het ook al voorzien op de persoonlijke eigendommen van onze leden en militanten. De wagen stond geparkeerd op zijn oprit”, zegt Olaf. 

“Deze feiten getuigen nogmaals dat alle manieren goed zijn om onze partij aan te vallen. Zelfs de rustige gemeente Melle blijft niet gespaard van dergelijke laffe en zwaarwichtige feiten. De schrik voor een goed verkiezingsresultaat van het Vlaams Belang zit er bij bepaalde politieke tegenstrevers blijkbaar goed in. Het Vlaams Belang keurt dergelijke feiten van blind fanatisme en vandalisme ten zeerste af en gaat ervan uit dat ook de andere partijen dat doen”, besluit de voorzitter. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • josé De Mulder

    Misschien laat links hiermee zien hoe verdraagzaam ze echt zijn

Lees meer