Bedrijf Regus stelt coworkingplekken gratis open voor studenten

Studenten kunnen vanaf 20 mei tot en met 30 juni gebruik maken van de coworkingplekken van het bedrijf Regus in Ieper. “Er is gratis koffie, water, thee, wifi én – niet onbelangrijk tijdens warme dagen - airconditioning!”  

De plaats waar de studenten kunnen blokken.
Regus De plaats waar de studenten kunnen blokken.

Op vertoon van hun studentenkaart kunnen studenten alle weekdagen tussen 9 uur en 17 uur terecht in het Regus gebouw in Ieper. Dat bevindt zich in het voormalige pand van Lernout & Hauspie aan Ter Waarde in Ieper. Het centrum is bereikbaar met het openbaar vervoer: de bushalte Ieper Ter Waarde en het treinstation liggen op wandelafstand.

“Een creatieve en originele werkplek stimuleert het brein”, zegt William Willems, Algemeen Directeur van Regus België. “Met dit initiatief willen we studenten steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op onze locatie in Ieper. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken. ‘Costuderen’ heeft nog een bijkomend voordeel. Wie samen blokt, is minder geneigd om zich met iets anders bezig te houden. Ook is het een sociaal gebeuren, studenten helpen er elkaar door de examenperiode.”

Regus is een werkplekaanbieder met een netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming te ondersteunen. “Met een breed scala aan werkplekoplossingen maken wij het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen. Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten”, klinkt het.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer