Camperzaak Vanomobil richt dit weekend ‘Camping Vanomobil’ in, en alle klanten en medewerkers van de drie vestigingen zijn er, samen met hun gezin, welkom om hun tent op te slaan. Of eerder hun camper te parkeren.
Vanomobil Camperzaak Vanomobil richt dit weekend ‘Camping Vanomobil’ in, en alle klanten en medewerkers van de drie vestigingen zijn er, samen met hun gezin, welkom om hun tent op te slaan. Of eerder hun camper te parkeren.

Camperzaak Vanomobil nodigt 500 klanten uit op tijdelijke camping voor 30ste verjaardag

Camperzaak Vanomobil viert dit weekend haar 30ste verjaardag met een groots kampeerweekend op het domein van Avanco Adventure in Aalbeke. Alle klanten en medewerkers zijn er, samen met hun gezin, welkom om hun tent op te slaan. Of eerder hun camper te parkeren. 

“10 jaar geleden hebben we een gelijkaardig evenement georganiseerd op de site Transfo in Zwevegem”, zegt Ignace Coudron. “Dat was toen voor 200 motorhomes. Ons bedrijf is in die 10 jaar tijd sterk gegroeid. We verwachtten dus meer kampeerders voor deze tweede editie, en hebben dus een groter domein gezocht. We hebben dit gevonden in Avanco in Aalbeke, en we plannen er 500 campers te verwelkomen. We willen op deze manier onze klanten graag bedanken voor hun jarenlange trouw. Ze worden op zaterdagmiddag verwacht op de tijdelijke camping, en we hebben voor tal van activiteiten gezorgd: van paintball en kooklessen, over pottenbakken en een hoogteparcours tot een fietstocht met Sven Nys. Wim Opbrouck komt er ’s avonds een miniconcertje geven, en na een reuzenbarbecue in de circustent komt een coverband nog voor wat ambiance zorgen. Vooraleer de klanten naar huis terugkeren, worden ze nog getrakteerd op een lekker ontbijt.” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer