De trucker raakte geplet tussen de cabine en oplegger.
Alexander Haezebrouck De trucker raakte geplet tussen de cabine en oplegger.

Man geplet door vrachtwagen, met echtgenote aan het stuur: slachtoffer kritiek afgevoerd

Een 33-jarige trucker is levensgevaarlijk gewond geraakt, nadat hij zaterdagavond geplet raakte tussen een trekker en een oplegger op de parking LAR in Rekkem. Het was zijn echtgenote die aan het manoeuvreren was, toen de Roemeense trucker plots vast kwam te zitten. 

Het bizarre ongeval gebeurde zaterdagavond rond 18.30 uur op de parking LAR in Rekkem. Mariana M. (23) uit Roemenië was aan het manoeuvreren met een trekker om een oplegger op te pikken op de LAR. Haar man, Adrian M. (33) uit Roemenië, stond tijdens het manoeuvreren van zijn echtgenote naast de oplegger en de trekker. Door een verkeerd manoeuvre werd Adrian M. plots geplet tussen de trekker en de oplegger. De hulpdiensten snelden ter plaatse en konden de 33-jarige trucker bevrijden. 

De Roemeen werd in kritieke toestand afgevoerd naar het AZ Groeninge in Kortrijk waar hij op dit moment nog steeds vecht voor zijn leven. De man wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden, maar het levensgevaar is nog niet geweken. Een deskundige van het parket onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval en de bestuurster wordt verhoord in het bijzijn van een tolk. Mariana M. legde een negatieve ademtest af. 

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • paul van de velde

    Het zou mij niet verwonderen dat vermoei tijd hier iets me te maken heeft.

  • Frank Joos

    Pieter jan H. Ja zelfs op een parking heb je WEL DEGELIJK een rijbewijs nodig. Enkel niet als het uw EIGEN prive is.

Lees meer