Burgemeester Eddy Lust in de gemeenteraadszaal
Maxime Petit Burgemeester Eddy Lust in de gemeenteraadszaal

Meerderheid keurt beleidsnota goed, oppositie vindt het veel te vaag

De meerderheid heeft de beleidsnota van het nieuws stadsbestuur van Menen, Team 8930, goedgekeurd. Al vond de oppositie de nota toch nog te vaag. “We hebben er zo lang moeten op wachten, dan had ik er veel meer van verwacht”, zei raadslid Philippe Mingels (Groen).

Oppositieleden CD&V en vooral Groen vonden de beleidsnota van burgemeester Lust te mager. “Al kan je er ook moeilijk tegen zijn, want er staan goeie ideeën in”, zei Lisa maxy (CD&V). “Maar hoe de dingen precies zullen worden aangepakt, dat staat er niet in. Dat getuigt van niet veel werklust.” Philippe Mingels van Groen vond de nota maar een mager beestje. “Ik had er meer van verwacht, zeker omdat jullie zo ruim de tijd hebben genomen”. Mingels stemde uiteindelijk ook tegen de nota. “We zullen meer een beleid van daden zijn dan van woorden”, counterde burgemeester Eddy Lust (Open Vld). “We hebben wel veel werklust en onze nota werd onlangs nog bejubeld op een meeting over citymarketing in Roeselare.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer