De organisatoren zijn er klaar voor.
Henk Deleu De organisatoren zijn er klaar voor.

Nieuwe rockrally laat Aalbekeplaats bruisen

Vier bands met roots in Aalbeke nemen het op zaterdag 18 mei vanaf 17 uur op Aalbekeplaats tegen elkaar op. De toegang tot de rockrally Aalbeeks Geweld is gratis, met inbegrepen ook een optreden van de Turbo (A)live Band

We stellen de bands voor. Eyes of Stone brengt met een stevig gitaargeluid het zwaardere werk. Je hoort invloeden van stoner en doom tot 80’s heavy metal. Spunkl brengt een mix van rock, pop en funk. Je hoort invloeden van onder meer Red Hot Chilli Peppers, The Stranglers en Jimi Hendrix. De jongste rockband Alive brengt covers van vroeger en nu, aangevuld met eigen nummers. Unlock Dialoque is een project rond singer-songwriter Jelle Vandewiele. De songs zijn voorzien van een donkere sound, persoonlijke teksten en een vleugje melancholie. Een strijkerssectie maakt de zeskoppige band compleet. Na de rockrally is er nog een optreden van Turbo (A)live Band, met Kortrijkse muzikanten die zo de populaire Kortrijkse volkszanger Johny Turbo eren. Niet te missen ook omdat de band na een periode van stilte aan één van hun eerste optredens toe is. Info: http://www.ocaalbeke.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer