De fuif bracht heel wat geld in het laatje voor de club Sijos Menen.
Maxime Petit De fuif bracht heel wat geld in het laatje voor de club Sijos Menen.

Ouders van volleybalsters Sijos Menen schenken cheque van 500 euro aan club

De ouders van de leden van de damesvolleybalploeg Sijos in Menen zamelden op eigen initiatief geld in voor de ploeg. Ze organiseerden op 25 mei een fuif als dank voor de inspanningen van de club en slaagden erin om een cheque van 500 euro in te zamelen voor de club. 

“De fuif was niet alleen plezant, maar heeft ook serieus wat geld in het laatje gebracht”, vertelt papa Henk Wekking. “We kozen ervoor om een deel van de opbrengst te spenderen aan materiaal voor de training. Op die manier kunnen ze enkele oefeningen beter inoefenen voor het komende seizoen. Daarnaast hebben we ook voor iedere ploeg een draagmandje gekocht waarin voor iedere speler een drinkfles past. Uiteindelijk hadden we nog 500 euro over. Die hebben we nu overhandigd in een cheque en kan de club gebruiken voor de algemene dagelijkse werking.” De ouders hebben ondertussen de smaak te pakken en plannen een nieuwe fuif op 23 mei volgend jaar. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer