Zomerbar Nuba-R opent vanavond: “Kunnen maximum 1.700 bezoekers aan”

Nuba-R, tot op heden de populairste zomerbar van Kortrijk en omstreken, opent straks om 19 uur de deuren. Nuba-R bevindt zich aan de Leie, nabij de Ronde van Vlaanderenbrug in de Trakelweg.

“Onze maximumcapaciteit is 1.700 mensen. Dat is zo afgesproken met de brandweer na het bekijken van de nooduitgangen. Al is het wel zo dat het met zoveel bezoekers tegelijk wat krap zou zijn hier”, glimlacht zaakvoerder Gilles Verhaeghe (28). Nuba-R is groter én beter dan ooit met onder meer een extra bar om de bezoekers sneller te bedienen, een nieuwe dj-booth, een steviger vloer met nieuwe houten tegels, extra poefjes in de kleuren van Nuba-R, vijf fonteintjes in de waterpartij enzovoort. Ook nieuw zijn drie automaten die de meeste kredietkaarten aanvaarden: twee voor drankkaarten en eentje voor eetkaarten. Zodat ook dat sneller gaat. Het loket is er ook nog en je kan zo’n drank- en/of eetkaart ook nog cash betalen, maar het zou toch vlotter moeten lopen nu.

Hopen op zomerweer

“Ik hoop op hetzelfde zomerweer zoals vorig jaar”, prevelt Gilles Verhaeghe nog een schietgebedje. Nuba-R staat verder nog altijd garant voor gezellige zithoekjes, sfeervolle verlichting, een kinderspeeltuin, hippe drankjes, lounge muziek, lekkere hapjes, noem maar op. Nuba-R is tot 15 september open. De zomerbar kan wel af en toe dicht zijn als het slecht weer is of als er opknapwerken nodig zijn, maar dat wordt vooraf tijdig gecommuniceerd. Nuba-R opent telkens om 14 uur en is tijdens de week en op zondag open tot middernacht (muziek om 23 uur uit) en op vrijdag, zaterdag, feestdagen en de periode van Kortrijk Congé open tot 2 uur (muziek om 1 uur uit).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer