Mozkito

’t Merchtems Volkstheater brengt ‘Komkommer en kwel’ op de planken (en komt ook naar Peizegem)

De acteurs van ’t Merchtems Volkstheater (MVT) brengen nog tot 13 mei de komedie ‘Komkommer en kwel’ op de planken. De voorstellingen vinden plaats in het theaterzaaltje van MVT én in de parochiezaal van Peizegem.

“De meeste voorstellingen vinden altijd plaats in ons eigen lokaal in Merchtem”, meldt Benny De Ridder van MVT. “Maar onze eigen zaal is niet toegankelijk voor mensen met een beperking. Daarom hebben we nu beslist om ook een extra voorstelling te geven in de parochiezaal van Peizegem. Dit is de ideale oplossing want deze locatie is zeer geschikt voor een toneelvoorstelling. Bovendien hebben heel wat van onze acteurs roots in Peizegem.”

De komedie ‘Komkommer en kwel’ werd geschreven door Luc Kerkhofs en brengt het verhaal van een zesde studiejaar in een dorpsschool van de jaren ’70. De regie is in handen van Opwijknaar Willy Segers.

De voorstellingen hebben plaats op 10, 11, 13 en 19 mei in de theaterzaal in de Koeweidestraat. Op vrijdag 17 mei is er een extra voorstelling in het parochiehuis van Peizegem.

Kaarten zijn verkrijgbaar in het clublokaal De Reedijk, in Café Taxi en bij boekhandel Van Hamme. Meer info op 052/37.41.04 of via benny.de.ridder@telenet.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer