Julie Asselman, als schepen verantwoordelijk voor Merchtem kermis
Rv Julie Asselman, als schepen verantwoordelijk voor Merchtem kermis

Merchtem kermis wordt niet vergeten: win mooie prijzen door je gevel creatief te versieren

De gemeente Merchtem heeft een alternatief uitgewerkt om de afgelaste kermisweek toch niet onopgemerkt te laten passeren. Er is een oproep gelanceerd om gevels te versieren met rode en witte accenten of de Merchtemse vlag uit te hangen. Daar vallen ook mooie prijzen mee te winnen.

Merchtem kermis kan dit jaar helaas niet doorgaan gezien de coronamaatregelen, maar inwoner Chris De Backer kwam met een leuk idee op de proppen om het samenhorigheidsgevoel wat aan te wakkeren. Het bestuur doet nu de oproep om gevels te versieren met rode of witte accenten of de Merchtemse vlag uit te hangen.

En creativiteit wordt beloond, want een foto van jouw kunstwerk mag ingestuurd worden tussen woensdag 12 augustus en dinsdag 18 augustus via de gemeentelijke website. Alle deelnemers ontvangen sowieso het verzamelitem ‘Merchtems balleke 2020' dat vanaf 19 augustus op vertoon van de bevestigingsmail opgehaald kan worden bij het snelloket campus Nieuwstraat.

Extra prijs

Wie creatief uit de hoek komt maakt kans op een extra prijs. De winnaar ontvangt een waardebon van 125 euro die je kan spenderen bij de Merchtemse handelaars. De negen anderen krijgen een lekkere verrassingsmand ter waarde van 25 euro.

Een Merchtemse vlag kan overigens aangekocht worden, eveneens aan het snelloket. Een kleine vlag van 100 op 150 centimeter kost 15 euro, een grote van 150 op 200 centimeter kost 25 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer