4 Radio Guga was één van de headliners van Denderpop.
Geert De Rycke Radio Guga was één van de headliners van Denderpop.

Stadspark stroomt vol voor Denderpop

Het Dendermondse stadsfestival Denderpop is een voltreffer geworden. Zowel vrijdag als zaterdag daagde een massa volk op voor het tweedaagse muziekgebeuren, dat dit jaar aan exact de tiende editie toe was. De organisatoren hadden een recordeditie voorspeld en dat is het ook geworden. 

Het mooie weer, het einde van de examens en namen als Guga Baúl en Regi op de affiche zorgden mee voor het succes. “We hebben in tien jaar tijd een stevige reputatie weten op te bouwen”, zegt Rob Huijghe. “Mensen komen naar hier omdat ze zeker zijn van de sfeer en gezelligheid die hier heerst. Deze reputatie, in combinatie met verrassende optredens in het mooie decor van het stadspark, zorgen voor het succes. Dit jaar was er voor het eerst ook een DJ-stage waar vijf jong DJ’s hun talent konden tonen. Denderpop bood voorts pop, rock, dance en zelfs ska . Niet minder dan dertien acts stonden op het vernieuwde Denderpop-podium.

4
Geert De Rycke
4
Geert De Rycke
4
Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer