MERCHTEM: Stationsstraat
Google Streetview MERCHTEM: Stationsstraat

Stationsstraat gaat halve dag dicht voor plaatsing kraan

De Stationsstraat in het centrum van Merchtem wordt op woensdag 8 mei een halve dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Ter hoogte van het huisnummer 60 wordt een bouwkraan geplaatst waardoor de rijweg volledig wordt ingenomen.

De plaatsing van de kraan heeft plaats van 14 tot 17 uur. Tijdens die periode worden automobilisten én fietsers niet toegelaten op de rijweg. Het verkeer dat vanuit de Stationsstraat komt, wordt omgeleid via de Mandsteenweg. Het eenrichtingsverkeer in de Stationsstraat wordt tijdelijk opgeheven. Bewoners en plaatselijk verkeer kunnen dus van beide rijrichtingen gebruik maken zolang de werken aan de gang zijn.

Eens de kraan is geplaatst, worden de maatregelen terug opgeheven. In de Stationsstraat wordt een parkeer- en stationeerverbod ingevoerd vanaf het huisnummer 61 tot aan het kruispunt van de Koning Leopold III-straat.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer