9 MERCHTEM: Verjaardag Tom Waes ZEB: Tom Waes vierde zijn verjaardag met tweehonderd wildvreemde mannen, “maar het zijn allemaal toffe gasten”. 
Mozkito MERCHTEM: Verjaardag Tom Waes ZEB: Tom Waes vierde zijn verjaardag met tweehonderd wildvreemde mannen, “maar het zijn allemaal toffe gasten”. 

Tom Waes werd 51 en vierde dat met 200 wildvreemde mannen tijdens een Men’s Night

Tom Waes vierde in Merchtem zijn 51ste verjaardag in het gezelschap van tweehonderd wildvreemde mannen. Een actie van ZEB om hun klanten en ambassadeur te trakteren op een Men’s Night. Waes zelf was overdonderd: “Ik dacht eigenlijk dat er niemand ging afkomen. Mijn verjaardag heb ik nog nooit met zo veel gasten gevierd.”

Winkelketen ZEB opende donderdagavond de deuren van het filiaal in Merchtem om samen met Tom een pint te drinken op zijn verjaardag. “Ik had eigenlijk niet gedacht dat er iemand daarvoor ‘s avonds naar een kledingwinkel zou afzakken”, liet het feestvarken zich ontvallen.

Of het niet vreemd is om met al die wildvreemden een verjaardag te vieren? “Nee, het is heel plezant en het zijn ook echt allemaal toffe gasten bij elkaar.” Waes sprak de talrijk afgekomen mannen toe en trok nadien rond om met de gasten een relax babbeltje te slaan en te poseren voor verschillende selfies. “ZEB organiseerde dit soort zaken al verschillende keren voor vrouwen, bijvoorbeeld met Eline De Munck”, weet hij. “Ze kozen mij nu om dit voor ‘t eerst voor mannen te organiseren.” ZEB stuurde de uitnodiging door en achthonderd mannen wilden graag meevieren met Tom Waes. Uit die groep werden tweehonderd gelukkigen gekozen.

9 Tom Waes poseerde met plezier voor de vele selfies.
Mozkito Tom Waes poseerde met plezier voor de vele selfies.

Barbier

Met een Duvel of Vedett in de hand kon een spelletje vogelpik gespeeld worden en er kon ook een partijtje tafelvoetbal gespeeld worden. Sportievelingen konden het tegen elkaar opnemen op een fiets op rollen en twee barbiers stelden hun diensten ter beschikking voor wie zijn haar en baard nog wilde laten bijwerken. Voor de deur werden ook enkele SUV’s en een terreinwagen van Land Rover geplaatst om de Men’s Night compleet te maken. Intussen bleef de kassa geopend en kon kledij met hulp van stylistes en aan een korting gekocht worden.

9
Mozkito
9 In de winkel kon ook een partijtje tafelvoetbal gespeeld worden.
Mozkito In de winkel kon ook een partijtje tafelvoetbal gespeeld worden.
9 Tom Waes poseerde met plezier voor de vele selfies
Mozkito Tom Waes poseerde met plezier voor de vele selfies
9 Haar en baard laten bijwerken door een barbier was ook mogelijk.
Mozkito Haar en baard laten bijwerken door een barbier was ook mogelijk.
9 Een spelletje vogelpik mocht niet ontbreken.
Mozkito Een spelletje vogelpik mocht niet ontbreken.
9
Mozkito
9
Mozkito

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer