3
Mozkito

VIDEO. Dochter van Maggie De Block geeft jawoord
aan boerenzoon Jimmy: “Kinderen? Dat zal niet lang meer duren”

Julie Asselman (31), de dochter van Maggie De Block, gaf vanmiddag haar jawoord aan leerkracht én boerenzoon Jimmy Vanderstraeten (39). Moeder en dochter waren gekleed in een ontwerp van mode-icoon Eduard Vermeulen van modehuis Natan. De bruidegom werd gekleed door Café Costume.

In een stijlvolle Porsche uit de jaren 70 arriveerden Julie Asselman en haar vriend Jimmy Vanderstraeten enkele minuutjes later dan gepland aan het gemeentehuis van Merchtem. Burgemeester Maarten Mast, een goede vriend van Julie, mocht het huwelijk voltrekken. 

3 Julie en Jimmy kwamen op het gemeentehuis aan in een Porsche oldtimer.
Mozkito Julie en Jimmy kwamen op het gemeentehuis aan in een Porsche oldtimer.

Pak friet met pint

Jimmy Vanderstraeten is afkomstig van een landbouwersfamilie uit Merchtem. Hij werkt als leerkracht in de tuinbouwschool van Merchtem. Jimmy woonde al een tijdje alleen toen hij twee jaar geleden, tijdens het zomerevenement Zanzibar, zijn toekomstige vrouw leerde kennen. Burgemeester Maarten Mast kende het hele liefdesverhaal uit het hoofd en richtte zich tot de bruidegom. “Jimmy, je hebt er lang naar gezocht, maar je krijgt nu een vrouw die met veel gemak flaneert tussen notarissen en ministers, maar die zich evengoed amuseert met de dieren op de boerderij of met het uitmesten van een stal”, sprak de burgemeester. “Julie kan genieten van een goed glas wijn in een restaurant, maar verkiest boven alles een pak friet met een goede pint. Zorg goed voor haar en verplicht haar om soms eens tot rust te komen.”

Klusjesman

Burgemeester Mast sprak ook zijn collega-schepen Julie aan in zijn speech. “Ook jij hebt het groot lot gewonnen, Julie. Want Jimmy is niet alleen je man, hij is ook de perfecte klusjesman, manusje-van-alles, kok, klankbord en privé rij-instructeur.” Julie had als huwelijksgetuige haar nonkel Jan De Block gekozen. De getuige van Jimmy was zijn neef Tim Vermeiren. Het koppel trouwde alleen voor de wet, niet voor de kerk. Sinds vorige maand wonen ze samen in de nieuwe wijk Clerenblock in Merchtem. Of er al kinderen op komst zijn, is voorlopig niet duidelijk. “Mijn eerste schepen Lien Casier is drie maanden zwanger”, zei burgemeester Mast. “En als ik de geruchten mag geloven zal het bij Julie en Jimmy ook niet te lang meer duren.”

3 Jimmy Vanderstraeten is voortaan de echtgenoot van Julie Asselman en de schoonzoon van Maggie De Block.
Mozkito Jimmy Vanderstraeten is voortaan de echtgenoot van Julie Asselman en de schoonzoon van Maggie De Block.

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Verstappen Martine

    mooie madam !

  • Freddy De Vos

    Proficiat en veel geluk!

Lees meer