Kobbegem Kermis / CN Photography

Vier dagen kermis in Kobbegem (en Willy Sommers viert mee)

Volgend weekend gaat Kobbegem Kermis van start. In het dorpscentrum zijn dan gedurende vier dagen tal van activiteiten te beleven.

De vierdaagse begint met een barbecue op vrijdagavond. Zaterdagnamiddag gaan de organisatoren terug in de geschiedenis met een heus middeleeuws feest op het dorpsplein. Kinderen kunnen zelf hun zwaard maken, en strijden als echte ridders. Bezoekers kunnen ook een eigen munt leren slaan. Er is ook boogschieten en er zijn tal van herbergspelen waar je van kan genieten met een frisse Mort Subite in de hand. Wie het landelijke Kobbegem wil ontdekken, kan een ritje maken met de huifkar.

Op zondagmorgen staat een ochtendwandeling op het programma, gevolgd door een stevig ontbijt dat bereid wordt door de KVLV van Kobbegem. In de namiddag is er het derde loopcriterium.

Maandagavond staat Willy Sommers op het podium van de feesttent, gevolgd door danceformatie Lasgo. De kermis wordt traditioneel afgesloten met een optreden van DJ Joost. De toegang is gedurende vier dagen gratis.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Johan De Koninck

    het is pas volgend weekend !!!

Lees meer