WONEN. Groene enclaves rond de hoofdstad

Aangeboden door Bostoen Vastgoed

Wie de hoofdstad wil ontvluchten maar toch in de buurt wil blijven van stad en werk, kiest voor de rand rond Brussel. De locatie is erg gegeerd omwille van de nabijheid van Brussel, maar ook het prachtige natuurschoon kan veel mensen bekoren.  Verschillende nieuwbouwprojecten spelen in op de constante vraag naar kwalitatieve woningen in de regio. Wij verzamelden vijf nieuwe woonprojecten in Vlaams-Brabant die je moet gezien hebben. 

“Goede mobiliteit richting hoofdstad, nabijheid, rust en groen”, dat zijn volgens vastgoedmakelaar Bostoen dé redenen waarom zowel jonge gezinnen als ouderen voor de Brusselse rand kiezen. De prachtige groene wijken in Sterrebeek, Asse of Vorst charmeren en bieden woningen aan op minder dan 15 minuten rijden van het Brusselse stadscentrum. Wij lijsten de leukste projecten op. 

1.  Project WindMolen in Sterrebeek

5 De halfopen nieuwbouwwoningen op de Windmolenlaan in Sterrebeek.
Bostoen De halfopen nieuwbouwwoningen op de Windmolenlaan in Sterrebeek.

In Sterrebeek kan je binnenkort ook thuiskomen in woonproject ‘WindMolen’. De vier ruime halfopen nieuwbouwwoningen zijn zo ontworpen dat ze naast veel lichtinval toch voldoende privacy garanderen. Sterrebeek ligt vlak bij de E40, ook de luchthaven is - ongemerkt - vlakbij. De sleutel-op-de-deurwoningen liggen op wandelafstand van het centrum, dicht bij een leuk park en in de nabijheid van enkele internationale scholen. Alle nieuwbouwwoningen hebben een garage of carport en een in te richten zolder.

Meer info en prijzen? www.bostoen.be/huis-te-koop/sterrebeek/windmolen

2. Hoogmarlier in Asse

5 De energievriendelijke woningen in de Marlierstraat in Asse.
Bostoen De energievriendelijke woningen in de Marlierstraat in Asse.

Deze verkaveling in Asse bestaat uit energievriendelijke woningen. De hedendaagse architectuur past perfect in de groene omgeving. De woningen beschikken over zeer mooie en ruime tuinen waar je in de zomer heerlijk kan genieten. Door de ligging van dit leuke woonproject is er ook een vlotte verbinding naar de E40 en de Brusselse ring. 

Meer info en prijzen? www.bostoen.be/huis-te-koop/asse/hoogmarlier 

3. BergeCauter in Asse

5 De huizen in de Bergestraat in Asse.
Bostoen De huizen in de Bergestraat in Asse.

Woonproject BergeCauter ligt aan de Bergestraat in Asse. Je woont vlakbij het centrum van Asse waar je heerlijk kan genieten op een terrasje of gezellig kan dineren in een leuk restaurantje. De landelijke omgeving biedt de nodige rust en kalmte. Door de uitgebreide fiets- en wandelroutes kan je uren genieten in de natuur. De vlotte bereikbaarheid via de E40, de nabijheid van het station en de Brusselse ring zijn een extra troef voor wie hier thuiskomt. In deze verkaveling kan je kiezen tussen gemetselde en houtskeletwoningen.

Meer info en prijzen? www.bostoen.be/huis-te-koop/asse/bergecauter

4. Residentie Alida in woonproject The Forest in Vorst 

5 De nieuwbouwappartementen van The Forest op de Van Volxemlaan.
Bostoen De nieuwbouwappartementen van The Forest op de Van Volxemlaan.

Chique nieuwbouwappartementen en penthouses op de Van Volxemlaan in Vorst. Residentie Alida heeft een moderne architectuur, en kenmerkend is het gebruik van duurzaam materiaal. Er zijn appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers beschikbaar. Wist je dat je hier je appartement volledig virtueel kan inrichten? Via de virtuele woonconfigurator kies je je inrichting en kan je rondwandelen in je toekomstige appartement. Je kan zelfs zien hoe de ochtend- of avondzon in je woonkamer binnenvalt. Ook als belegging is dit een interessante investering, de internationale omgeving is een garantie op een snelle verhuur.

Voor meer info en prijzen, ga naar www.bostoen.be/appartement-te-koop/vorst/the-forest

5. The Forest in Vorst biedt ook woningen aan met een tuintje 

5 The Forest biedt ook woningen met tuin aan op de Van Volxemlaan.
Bostoen The Forest biedt ook woningen met tuin aan op de Van Volxemlaan.

Naast de appartementen, zijn er ook woningen te koop. Deze passieve woningen hebben allemaal een leuke tuin en drie slaapkamers. Er is meer dan voldoende parkeerruimte en het leuke Dudenpark ligt vlakbij.

Voor meer info en prijzen, ga naar www.bostoen.be/huis-te-koop/vorst/the-forest.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer