Kiwanis Land van Rode
Danny De Lobelle Kiwanis Land van Rode

Kiwanis Oosterzele zamelt textiel en lederwaren in

Kiwanis Oosterzele Land van Rode organiseert op zaterdag 27 april vanaf 9 uur haar 24ste editie van haar inzamelactie voor kleren- en lederwaren. Ook bij slecht weer.

Kiwanis zamelt zaterdag kledij, schoenen, handtassen, hoeden, lakens, dekens en gordijnen in. Tapijten en matrassen worden niet meegenomen. Je spullen buiten zetten, kan in de geleverde zakken van Kiwanis, maar ook in andere zakken en dozen. En dit in alle straten van de fusiegemeenten Oosterzele, Gavere, Sint–Lievens–Houtem, Merelbeke en Zwalm.

Sociale doelen

 Kiwanis Oosterzele Land van Rode werd opgericht in 1991 en is een serviceclub met 28 leden en twee ereleden. De club richt zich met sociale acties naar verenigingen, instellingen en personen uit het Land van Rode. Kiwanis Oosterzele besteedt bijzondere aandacht aan gehandicaptenzorg, zieken, kankerpreventie, kansarmen en de jeugd. De vereniging steunde in de jongste jaren projecten in Caritas Melle, De Bolster Beerlegem, ‘t Roborstje, Hachico, Hippoc, Huize Triest, MPI’s, scouts, Leefsleutel, Chiro, BUSO Egmont en Hoorn, Sint – Jozef, SOB, M.I.R.A., De Beweging. Om die doelstellingen te financieren organiseert de club naast de inzameling ook nog een barbecue op zondag 30 juni en een oldtimer rally op 8 september.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer