Qmusic-dj Heidi Van Tielen start de ochtend in chocoladeatelier Schelderode: “Verleiding om onder chocoladewaterval te hangen is groot ”

Qmusic-dj Heidi Van Tielen startte dinsdag haar ochtend om 7 uur in het chocolade-atelier De Chocolade Gieterij in Schelderode. Daar goot ze live op de radio een grote paashaas en nam ze even de job over van chocolatier Mieke Coucke.

6 Een kinderhand is gauw gevuld...
Didier Verbaere Een kinderhand is gauw gevuld...

Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen probeert uit te vissen waar de luisteraars mee bezig zijn tijdens hun ochtendshow. En dus trekt Heidi al enkele maanden op pad om het beroep van een luisteraar live mee te maken en over te nemen in de rubriek Heidi@interim. 

Dinsdagochtend viel ze binnen in De Chocolade Gieterij in Schelderode. “Ik ben al jaren fan van Qmusic en luister al van sinds Sven Ornelis de ochtend presenteerde. Het was dan ook een leuke verrassing toen ze me vroegen of ze mochten langskomen”, zegt Mieke Coucke. Om 7 uur gonsde het reeds van de bedrijvigheid in het atelier. Chocoladebaden en molens draaiden er op volle toeren en haar internationaal team van chocolatiers was druk bezig met het maken van eieren en figuurtjes met het oog op Pasen over twee weken.

6 Qmusic-dj Heidi Van Tielen giet samen met Mieke enkele paasfiguren.
Didier Verbaere Qmusic-dj Heidi Van Tielen giet samen met Mieke enkele paasfiguren.

Heide stak de handen uit de mouwen en vertelde haar ervaringen live in de uitzending. “Ik ben werkelijk omsingeld door chocolade en de geur in het atelier is om van te watertanden. Het is verleidelijk om onder de chocoladewaterval te gaan hangen. Dit is vast en zeker de lekkerste opdracht ooit”, lachte Heide terwijl ze enkele figuren draaide. Vrijdag wordt onder de luisteraars ook een reusachtig paasei van drie kilo verloot. Luisteren is de boodschap dus.

6 Qmusic-dj Heidi Van Tielen is in haar nopjes tussen de chocolade.
Didier Verbaere Qmusic-dj Heidi Van Tielen is in haar nopjes tussen de chocolade.
6
Didier Verbaere
6 Qmusic-dj Heidi Van Tielen met het team van De Chocolade Gieterij in Schelderode.
Didier Verbaere Qmusic-dj Heidi Van Tielen met het team van De Chocolade Gieterij in Schelderode.
6 Qmusic-dj Heidi Van Tielen is niet vies van een kwaliteitscontrole van de chcolade.
Didier Verbaere Qmusic-dj Heidi Van Tielen is niet vies van een kwaliteitscontrole van de chcolade.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer