2
Jeroen Desmecht

VIDEO. Twee personen lichtgewond na ongeval op Hundelgemsesteenweg

Twee wagens raakten zondagnamiddag betrokken bij een verkeersongeval op de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke. Twee personen raakten daarbij gewond. Beide wagens liepen aanzienlijke schade op én werden getakeld. 

Het ongeval vond rond 15 uur plaats ter hoogte van het kruispunt van de Hundelgemsesteenweg met de Bergbosstraat. Een 45-jarige Merelbekenaar reed met zijn Toyota CHR vanuit de Bergbosstraat het kruispunt op,  richting Gent. Hij raakte tijdens zijn manoeuvre de flank van de Toyota Aygo van een 26-jarige vrouw uit Oosterzele. Beide bestuurders hadden passagiers aan boord én legden een negatieve ademtest af. De vrouw bleef uit veiligheidsoverwegingen een tijdje in haar voertuig, en werd nadien overgebracht naar het ziekenhuis. 

De Hundelgemsesteenweg was ter hoogte van het kruispunt tijdelijk afgesloten voor verkeer. Er werd een lokale wegomlegging voorzien én De Lijn werd ingelicht. Rond 17.00 uur werd de rijbaan terug vrijgegeven.

2
Jeroen Desmecht

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer