Behalve drugs vond de politie heel wat gsm-toestellen.
Politie Antwerpen Behalve drugs vond de politie heel wat gsm-toestellen.

Drie dealers opgepakt in Antwerpen-Noord: “310 gram wiet en paar gram heroïne gevonden”

De Antwerpse politie heeft drie dealers kunnen betrappen in de buurt van de Diepestraat in Antwerpen-Noord. Er werd in totaal 310 gram cannabis en een paar gram heroïne gevonden.

Het wijkonderseuningsteam kon een cannabisdealer betrappen toen hij zijn waar verkocht in de buurt van de Diepestraat, al een tijdje bekend om zijn drugsoverlast. Bij een huiszoeking werden meer dan 110 gram cannabis, enkele grammen heroïne, cash geld, weegschalen en gsm-toestellen gevonden”, zegt de Antwerpse politie. “Bij het verlaten van het huis, informeerde een mogelijke koper naar de dealer. Na een bezoek aan het politiekantoor kreeg de klant een minnelijke schikking aangeboden die hij onmiddellijk moest betalen, de zogenaamde OMS-procedure.

Ook in de Korte Zavelstraat werden twee dealers betrapt door anonieme politie-inspecteurs van het fietsteam. Dit keer werd er 200 gram cannabis gevonden. Ook een gsm en geld werden in beslag genomen.

Twee verdachten van 24 jaar en 18 jaar worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zijn vrij onder voorwaarden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer