De chef-kok werkte al zestien jaar in pitabar Finjan vooraleer hij via geldbriefjes met dievenpoeder ontmaskerd werd door zijn werkgever.
rr De chef-kok werkte al zestien jaar in pitabar Finjan vooraleer hij via geldbriefjes met dievenpoeder ontmaskerd werd door zijn werkgever.

Geheime kamer vol gestolen goederen gevonden bij chef-kok die jarenlang eigen pitazaak bestal

De voormalige chef van de bekende pitazaak Finjan op het Zuid blijkt een handeltje in gestolen goederen te hebben. Bij een huiszoeking werden grote aantallen elektronica, fietsen en gereedschap aangetroffen. Hakan K. kwam eerder al in opspraak omdat hij jarenlang geld stal van zijn werkgever bij Finjan.

Hakan K. (45) is niet aan zijn proefstuk toe. In april kwam via bankbiljetten met dievenpoeder aan het licht dat de chef-kok al jarenlang kleine bedragen cash geld stal van zijn werkgever bij de pitazaak aan het Museum voor Schone Kunsten. Op zestien jaar tijd zou hij tot 300.000 euro ontvreemd hebben op die manier. Hij werd ontmaskerd door zijn werkgever en gearresteerd door de politie.

Naar aanleiding van die diefstallen hielden de speurders ook een huiszoeking bij de verdachte. In een afgeschermde ruimte werd een schat aan telefoons, laptops, fietsen, boormachines en dergelijke meer gevonden. Alle voorwerpen blijken gestolen te zijn.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Rania Desaegher

    Hij heeft zijn 2de kans dus ook weer serieus verknald. Welke naïeveling zal hem een derde kans geven?

  • Peter Tijdgad

    Het zou mij zeer verwonderen dat dit een chef-kok is , denk alleen maar maken van pitabroodjes !

Lees meer