De nieuwe inwoners op het gemeentehuis
Alfons Schryvers De nieuwe inwoners op het gemeentehuis

Gemeente ontvangt nieuwe inwoners

In Kapellen zijn de nieuwe inwoners ontvangen op het gemeentehuis. Daar konden ze kennismaken met de gemeentelijke diensten en de verschillende publicaties van de gemeente. 

De reden waarom de nieuwe inwoners voor Kapellen kozen zijn vrij gelijklopend; een groene gemeente, centraal gelegen en goede verbindingen met het openbaar vervoer. De ietwat oudere mensen kozen Kapellen omwille van het ruime aanbod aan appartementen in het centrum. “Elders zijn de appartementen veel kleiner. Vroeger hadden we een woning tussen het groen. Nu hebben we een ruim appartement eveneens in het groen maar zonder het nadeel om de tuin te moeten onderhouden.” 

Voor een nieuwe inwoner, afkomstig van Berchem, speelt veiligheid ook een belangrijke rol. “Ik heb graag in Berchem gewoond maar de laatste jaren voelde ik me er niet meer veilig op straat. Kapellen is een moderne gemeente zonder de nadelen van een grootstad.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer